Поставили сме си за цел да създаваме

красиви и лесни за употреба уеб сайтове.

Ние вярваме в дизайна, в новите технологии и иновациите.

bidows-logox2

BIDOWS WEB е студио за уеб дизайн с големи възможности. Поставили сме си за цел да създаваме красиви и лесни за употреба уеб сайтове.
Ние сме малък екип от професионалисти и успяваме да се конкурираме наравно с най-големите компании в бранша на уеб услуги.
Предлагаме ви нашите изключителни умения, за да разработим новия Ви уеб сайт или да пренесем бизнеса ви в света на новите технологии.
Не пестим време и усилия, защото обичаме това, с което се занимаваме.

Нашия подход включва обмисляне и дефиниране на проблемите и желанията Ви, предизвикваме възможностите и достигаме вашите цели.

Идея

Никоя идея сама по себе си не е достатъчна, за да се превърне в успех. Иска се компетентност, умения, творчество и сериозна работа, за да я превърнем в реален работещ бизнес. Ние можем да превърнем вашите страхотни идеи в страхотни уеб сайтове.

Реализация

Реализацията на проекта ви е онзи етап от целия процес, в който целия екип влиза в „окопите“ и започва да реализира всички идеи, анимации, изработва впечатляващи графики и изчисления пишейки хиляди редове код.

Планиране

Това е момента, в който сядаме на една маса с чаша ароматно кафе или чай и обсъждаме вашите цели, нужди и желания. Консултираме Ви, за най-добрите и модерни практики, последните технологии и тенденции и заедно определяме посоката, в която ще се движим.

Тестване

След като се изпише и последния ред код и се намести последната графика и снимка е време да тестваме дали всичко работи така, както е предвидено. Това е важен процес, в който откриваме и отстраняваме нашите малки пропуски, коригираме и настройваме там, където е нужно. Съвместно преглеждаме резултата и тестваме дали сме достигнали поставените цели.

Проект

Вземаме предвид всичко,което сме планирали и проектирали. Това е фазата, в който „магията“ се случва, момента, в който ние създаваме визията на вашия нов уеб сайт.
.

Развитие

Не забравяйте, че за да остане един напълно готов уеб-сайт конкурентоспособен, той трябва да се развива точно както се развива и един бизнес – чрез непрекъснат анализ и подобрения.