Новите технологии помагат на нас да постигнем вашите върхове

Уеб дизайн

 Онлайн имиджът е един от най-ценните ви активи, а уеб-сайта е вашата онлайн визитка, с която правите първо впечатление на клиентите си. Ключът е правилното съчетание на модерните технологии с изумителен външен вид и функционалност. Уеб дизайнът, във всичките му направления, е една от любимите ни сфери за изява, която обаче е бързо изменяща се и много изискваща, защото аудиторията е огромна, претенциозна и непостоянна. Това непрестанно ни държи в отлична кондиция, за да можем винаги да ви предлагаме най-доброто решение.

Уеб сайтове

Независимо дали се нуждаете от малък презентативен уеб сайт за вашия бизнес или личен проект. От мащабен, многофункционален портал или пък от друг уеб продукт ние ще ви предложим уникален и ползваем дизайн в съчетание с надеждна функционалност и всичко това подчинено на най-новите технологии и уеб стандарти.

Онлайн магазини

Ние самите обожаваме да пазаруваме онлайн и прекрасно знаем как трябва да изглежда и работи един добър онлайн магазин. Умеем да се поставяме и в позицията на клиента и в тази на търговеца и благодарение на това ще изработим за вас един печеливш онлайн магазин, в който клиентите ви бързо, лесно и удобно да закупят ваш продукт.

Разработване

Нашите дизайнери са тези, които ще направят вашия уеб сайт впечатляващ, но тези, които ще му вдъхнат истински живот са разработчиците ни, които винаги се стремят да използват най-новите технологии и добри практики. Именно те ще направят сайта ви надеждно работещ и популярен.

Фронтенд и бекенд

HTML5, CSS3, Bootstrap, JavaScript, jQuery, PHP, WordPress и Magento са само част от „играчките“ на нашите програмисти, с които те се забавляват и творят. Да, творят, защото в изграждането на един уеб сайт има не по-малко творчество и креативност, в сравнение с дизайна.

SEO оптимизация

Както в математиката ви трябват три точки, за да дефинирате равнина, така и за да имате успешен сайт, ви трябват три неща – впечатляващ дизайн, качествено изграждане и ефективна SEO оптимизация. Ние освен първите две, можем и да изведем уеб сайта ви на челни позиции в Google.

Интернет реклама

Ние можем да увеличим многократно броя на вашите клиенти. Планираме и оптимизираме вашия бюджет като показваме рекламата на вашия сайт в най-подходящите медии и платформи.

Интернет реклама

Качествената публика се печели с предлагане на повече и по-достъпна информация. Логично е един сайт да е толкова популярен, колкото е и полезен. Ние използваме всички възможни тактики за изграждане на желание за покупка, промотиране на марка, генериране на повече посещения на сайта ви.

Реклама във Facebook

Средният дневен престой на потребителите във Facebook e 1 час, но не винаги е достатъчно само да поддържате страница във Facebook. Ние знаем как най-ефективно да се възползваме от това време. Винаги имаме интересни идеи, с които да ангажираме вниманието на потенциалните ви клиенти и да ги провокираме да се запознаят от близо с вашите продукти или услуги.

Поддръжка

Качествената поддръжка на уеб сайта Ви е от изключително значение за състоянието, популярността и репутацията на Вас и Вашия бизнес. Професионалното управление на Вашия сайт води до положителни аспекти свързани с подобряване на структурата, съдържанието, оптимизацията и класирането в търсачките.

Поддръжка на онлайн магазини

Предлагаме надеждна и бърза техническа поддръжка за онлайн магазини с възможност за 24/7 реакция.

Поддръжка на уеб сайт

Предлагаме надеждна и бърза техническа поддръжка на всеки ваш уеб сайт.

Вашият проект не съвпада с никоя от горните категории? Няма проблем, пишете ни и ще го измислим.